Despre mine

Sunt Carmen Burci și te invit în universul meu plin de culoare, bun gust și naturalețe!

Viziune

Îmi doresc foarte mult să fac o schimbare în viața tuturor femeilor și a adolescentelor cu care interacționez.

Dorința mea cea mai mare este să promovez machiajul că pe o unealtă care să le ajute să se simtă bine în propria lor piele, și nu ca pe o mască în spatele căreia să să ascundă.

Sunt o persoană care iubește machiajul. Si când spun bun gust si naturalețe, nu mă refer deloc la ceva invizibil. Că să fiu sinceră defapt, iubesc tot ce e fals! Da! Și spun acest lucru cu asumare. Sunt pentru machiaj intens, pentru gene false, chiar și pentru operații estetice sau orice artificiu care poate să te facă să te simți mai bine în pielea ta. Dar, și aici vin cu un mare DAR! Consider că aceste lucruri ar trebui să fie subtile, cu bun gust și în nici un caz duse la extrem.

carmen burci beauty artist-cluj

Experiență

Profesez în industria frumuseții de peste 15 ani ca și make-up artist și trainer, timp în care m-am specializat și am lucrat atât în țară cât și în străinătate. A fost un drum pe cât de frumos, pe atât de greu.

Machiajul a fost prima mea iubire, încă de la vârsta de 5 ani, când am început să practic dans sportiv. Eram absolut fascinată de machiajele dansatoarelor, pe care în scurt timp am început să le și realizez, în cadrul clubului unde activam.

Cei dintâi pași în carieră i-am făcut la 18 ani, odată cu parcurgerea primului curs de machiaj profesional. Pe atunci nici nu îmi imaginam că aș putea să trăiesc din asta.

În 2012 am început să reprezint Brandul Paese în România. Aici a fost vorba despre nenumărate seminarii, workshopuri si apariții TV pe care le-am susținut în țoață țara atât singură cât și alături de invitați speciali precum: Anca Rădulescu, Marian Tănase, Oxana Novacovici, Cristian Buca, Sylwia Shiffman, etc.

În 2017 am decis să mă mut la Bucureșți. A fost anul cel mai greu pentru mine din punct de vedere profesional. Eram implicată în foarte multe proiecte care însemnau organizare de workshopuri, cursuri individuale sau de grup, apariții tv, plecări în străinătate pentru training-uri, și alte activități de acest gen. La început mi-a placut enorm acest ritm, dar după aproape un an am ajuns la epuizare și am hotărât să revin în orașul meu natal.

În 2019 m-am mutat in Chicago și am ajuns să lucrez ca și make-up artist exclusiv pentru CHANEL. Am lucrat cu oameni din toate colțurile lumii și am învățat încă o dată despre profesionalism, reguli, disciplină și nu în ultimul rând despre serviciile de lux. Cum să oferi calitate și cum să fii un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Cele mai frumoase sentimente le aveam în momentul în care mă suna managera mea să îmi spună că sunt clienți care vor să fie consiliați doar de mine, și solicitau prezența mea în magazin. Sunt acele momente care îți dau încredere să mergi mai departe, și îți confirmă că faci bine ceea ce faci!

Am urmat sute de cursuri cu unii dintre cei mai buni makeup artiști din țară și din străinătate pentru a fi la curent cu tot ce este nou în acest domeniu.

Am studiat vizagismul (arta studiului liniilor, volumului și formei feței), lucru care mă ajută să ofer o consultanță specializată atunci când cineva dorește o schimbare, fie ea de look total sau doar machiaj.

În prezent, lucrez că și make-up artist și hair stylist în Cluj-Napoca și susțin cursuri de machiaj pentru profesioniști și cursuri de automachiaj prin intermediul Pro Beauty Academy.

carmen burci hairstylist
makeup carmen burci